Post by saggpcenivuntar on Feb 18, 2022 21:08:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
Lūdzu, atjauniniet jaunu versiju, šī spēle ir labāka, taču nepieciešama jauna versija..!
Brīvā lāde ne vienmēr atveras, un es neesmu saņēmis savu kastīti par kaķu saglabāšanu 5 dienas rullī, šī ir mana 7. diena, kad spēlēju, bet, izņemot to, man patīk spēle
Man patīk spēle, bet viņiem nav atjauninājumu, piemēram, viņiem nav jaunu varoņu, ādas un citu lietu😭😭😭 vai jūs to atjaunināsiet, lūdzu?
Patīk paveiktais uzlabojums, bet es uzskatu, ka vēl ir vairāk vietas attīstībai, šai spēlei ir daudz potenciālu jauniem ienaidniekiem, līmeņiem, jauniem varoņiem
Mans bērns nepareizi abonēja šo spēli. Tātad abonēšanas summa tiek automātiski abonēta katru mēnesi. Tāpēc, lūdzu, palīdziet man apturēt abonējamo summu. Lūdzu.
Kopš vakardienas man ir problēma... Katru reizi, kad es pabeidzu spēli, ekrāns kļūst melns. Man ir jārestartē spēle, lai atkal spēlētu...
Tas ir ok, man kādreiz patika to spēlēt, bet pēdējā laikā vairs nav jaunu pasaules un dēļa. Un padarīja praktiski neiespējamu nopelnīt jaunus mājdzīvniekus, tas ir briesmīgi
Patiešām jauka spēle un ļoti labi izstrādāta spēle, bet iemesls, kāpēc es piešķīru BRIM 4stars, ir tas, ka pēc 30. līmeņa sasniegšanas jums vairs nav nekāda sakara ar spēli, piemēram, nav jaunu varoņu, ieroču, bruņu, mājdzīvnieku un portālu.
šai spēlei ir nepieciešams milzīgs atjauninājums, mums ir nepieciešams vairāk satura, ko esmu spēlējis šo spēli pirms gadiem, un, kad es to spēlēju tagad, tā joprojām ir tāda pati, nav nekādas atšķirības. un preces lāde un jauninājumi ir pārāk dārgi, tie liek mums skatīties reklāmas, lai iegūtu vairāk zelta, šī spēle ir labāka un grūtāka nekā sērfošana metro, bet kāpēc viņi pamet šo spēli. kopumā laba spēle
LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ ŠO. Par episko zibens tipa ieroci "Pērkona dieva šķemba" ir problēmas. Es ierosinu mainīt vai noņemt paralīzes efektu. Jo tas dod tikai papildu sitienu, piemēram, ienaidniekam. Blēdis (bez bruņām), paralizēts ar ieroci. Divreiz jāsit, un tas sabojā impulsu. Man ļoti patīk ieroču dizains, un man patīk zibens efekti. Lūdzu, labojiet to. Ps. Ir vēl viens ierocis, kuram ir līdzīga problēma kā manis pieminētajam ierocim. Vai varbūt 2.
Lūdzu, pievienojiet sezonas medības un pasākumus, piemēram, metro sērfotājus
Sveiki, man patīk šī spēle, ir tik daudz lietu, ko iegādāties, es (9 gadi) un mana māsa (7 gadi) spēlējam to un mēs to vienkārši dievinām. Ja drīkst, es jums pastāstīšu dažus ieteikumus par spēli. Kā būtu ar jauna tēla pievienošanu, piemēram, bruņurupuča vīrieti, viņam būs gliemežvāks, un varbūt melna maska, un vīrieša galva, bruņurupuča kājas un viņa vārds būs (Grupuča cilvēks), jums tas nav jādara. ja nevēlies , bet ceru , ka drīz būs vēl jauninājumi ........... Čau , sybo spēles !
Jauka spēle, bet problēma ir tā, ka man ir problēmas ar šo spēli 1. šī spēle patiešām kavējas, bet nedaudz 2. Es redzēju līdzīgu spēli Subway Surfers Google Play veikalā Es spēlēju Subway Surfers, bet spēlei Subway Surfers nav uzdevumu Funkcija. 3. Šis spēles augstas kvalitātes lēciena veids nav labs, es varu lēkt tikai 4, bet metro sērfotājiem es varu lēkt daudzas reizes 4. Jauninājumi joprojām notiek pēc iespējas ātrāk. 5. Nav Respawn reklāmas, kas vienmēr saka, ka reklāmas nav gatavas, starp citu, Nice spēle.✨
Ļoti laba spēle kopš tā laika, kad to pirms vairākiem gadiem spēlēju savā ilapple ipad pro. Facebook kontu nevar saistīt ar manu jauno Android tālruni. Jebkurā gadījumā, lai to atrisinātu, vai arī man ir jāatsāk viss iztērētais darbs?
diezgan forša spēle, jaukas funkcijas... noteikti pārbaudiet to, ja jums ir nepieciešams laika slepkava. nav daudz ko citu teikt
Man ir jāatgriežas iepriekšējās spēles gaitā. Mākoņa dati netiek ielādēti, mēģinot pieteikties pakalpojumā Google Play.
Izcila grafika, brīnišķīgi vienkārša spēle, lieliski varoņi, daudz ieroču un bruņu, ko kolekcionēt... Esmu atkarīgs... Vienkārši vēlos, lai būtu vieglāk savākt pilnus bruņu komplektus, jo man patīk pilnīga kolekcija un tā šķiet, ka visgrūtāk iegūt ir bruņas..
Es spēlēju kopš pagājušā gada un man ir bijis jautri. Tomēr, kā daudzi ieteica, lūdzu, atjauniniet spēli. Citu spēles formātu būs jautri ne tikai spēlēt skriešanas spēli, bet kā būtu ar citu? (Un padariet to bezsaistē 😁)
Oneplus 7t skaņa šausmīgi traucas. Lūdzu labojiet!
Lielisks jauninājums no metro sērfošanas, šķiet, ka grafika joprojām bija tāda pati, kad pirmo reizi tika izlaists metro sērfs, taču spēle ir daudz grūtāka nekā sērfošana metro, un tajā joprojām ir daudz potenciāla. Un, lūdzu, salabo Vukongu acis... Tas izskatās dīvaini
ES mīlu šo! Ir vairāk nekā simts ieroču un apbrīnojami varoņi, dažādi bruņu komplekti... Kaujas stils ir ļoti viegli vadāms... Lai gan, manuprāt, vienīgais, kas ir slikts, ir apvalku trūkums, bet tas ir ļoti mazsvarīgs, kosmētisks. problēma, jo tos ir diezgan grūti iegūt... Ieroču un dziru spējas ir lieliskas... Ak, un mājdzīvnieki ir patiešām jauki un spēcīgi... Lai gan es gribu zināt, vai jums būs jācīnās pret Goon Lord. Tā turpināt Sybo!!
Spēlei ir laba, lieliska grafika, taču tajā ir daudz kļūdu, viena no tām, es biju 15. līmenī, tad tā atgrieza mani uz 7, lūdzu, izlabojiet to
Pazaudēju savu progresu. Es parasti spēlēju bezsaistē, bet, atverot spēli ar interneta savienojumu, mans progress bezsaistē vairs nebija pieejams.
Sienas skrējieni nepaliek uz sienām, ja vien jūs neizmantojat ieroci kā uzlabojumu.
2. rediģēt Spēle ir pienācīga kā bezgalīgs skrējējs. Varoņu nav daudz, taču viņu tēlā ir jautri spēlēt. Ļoti dinamisks fons un laba animācija. Standarta skaņas efekti monētu kolekcijai, ienaidniekiem utt. Utilitāri, taču neaizmirstami. Spēle ir atsaucīga. Monetizācija ir traucēta. Tāpat kā daudziem citiem, man bija problēmas iegūt sākuma komplektu, un man bija jāsazinās ar Google, lai saņemtu naudas atmaksu. Neprofesionāla un nepieņemama atzīme par citādi labā vannasistabas pārtraukuma titulu.
Man parasti ir mākonis, kas satur manu progresu, bet es nopirku jaunu tālruni un nekavējoties instalēju spēli, un es redzu savu progresu tikai tad, kad sāku spēlēt šo spēli, pat mākonis neierakstīja manu progresu. es ceru, ka viņi to izlabos
Es gūstu vislabāko pieredzi. Es spēlēju šo spēli kopš 2016. gada un pēc sava jaunā Android, taču tagad ir tādas misijas kā 10 000 palaist vai nogalināt 34 700 briesmoni, kaut kas līdzīgs, taču joprojām esmu izpildījis visus mērķus, bet es par to nesaņemu atlīdzību ( dimants), tāpēc esmu tai piešķīris četras zvaigznes, bet visa grafiskā animācija ir labi uzturēta, taču šīs summas kļūdas mani satrauc, tāpēc es ieteicu šīs kļūdas novērst, tad apsolu, ka piešķiršu jums pilnas vērtējuma zvaigznes, manuprāt, tas ir jauns izskats. metro sērfošanu.
Pilnīgi garlaicīgi pēc nedēļas... Vismaz spēlei pēc katra līmeņa vajadzētu būt jaunam villiānam.. Pēc dažiem līmeņiem vajadzētu mainīties kartei... Es zinu, ka jūs, puiši, to neuzskatītu... Vēlu veiksmi .....
Kāpēc es nevaru pieteikties savā vecajā kontā!!!!
Catch Tiles Magic Piano Game Musik vkx
diezgan jautri, ne pārāk grūti, lai gan es vēlos, lai jūs varētu sākt no augstākām "grūtībām", jo esmu saskārusies ar lielākām grūtībām, lai izdzīvotu ilgāk, un tas ir jautrāk... bet tad es zaudēju savu plūsmu un mirstu, un jāsāk no jauna..
Tas nesaglabāja manu progresu pēc tam, kad es to atinstalēju, jo es pastāvīgi saņemu šo debesu kļūdu, domāju, ka vajadzētu to pārinstalēt, es pievienoju savu FB, bet tas neielādēja manu saglabāšanu. Es pat nevarēju ielādēt savu pirmo saglabāšanu, kurā ir daudz lietu. Lūdzu, ļaujiet tai izvēlēties, kuru Facebook izmantot. Šobrīd esmu pabeidzis šo spēli. Spēle ir laba, tikai vēlos, lai tā varētu viegli atgūt ietaupījumus.
Blades of Brim Akcja hht
Blades of Brim Action yomk
ブレード・オブ・ブリム アクション kuyy