Post by saggpcenivuntar on Feb 18, 2022 21:02:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Battle Royale Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Battle Royale Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz para ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Battle Royale Oyunu 2022 version ▞▞▞
Space shooter - Galaxy attack Arkade zbf
Çok ama çok çılgın...
Android için Zooba: Ücretsiz Hayvan Savaş Oyunlar Ücretsiz İndir. ... MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) ve Battle Royale'den hayvanat bahçesi
Sevgili geliştiriciler ve zoobsterlar 3* vermemin tek sebebi oyunun karakterlerin seviyeleri ile dengeli olmadığını düşünmem. Her gün zooba oynayarak vakit geçiriyorum. Bunu seviyorum! Hayatımda bağımlısı olduğum ilk oyun. Abonelik için para ödemiyorum (tekliflere para harcadım) ama daha güçlü ve daha yüksek seviyelere çıkmak için çalışıyorum. EŞİT OLARAK eşleştiğinde dövüşlerin tadını çıkarmak. ..ama çoğu zaman seviye 11-16 herkesi vuruyor. ironik: D, tamamen parayla ilgili olmayan eğlenceli bir oyun olmalı!
oyun mukkemmel ama ticaret merkezi etkinlik yok nasıl gelebilir?
Zooba için 48 fikir | oyun, hayvanat bahçeleri, daffy duck
Bu oyun mükemmellik için hazırlanmış ve yaratılımış brawl satart da 1 karakter 1 senede geliyor yawwww zooba da hemen karakter geliyor fark bu beş yıldızı hak ediyor
Oyunu falan seviyorum ama..... 6. SEVİYEDEYİM VE 15. SEVİYEYE KARŞI GİTMEK ZORUNDADIM OYUN GİBİ GİBİ BUNU DÜZELTTİR
Oyun güzel ama çok fazla gecikme oluyor
Bu oyuna biraz para harcayabilir ve her zaman kaybedebilir ve anında öldürülebilir ve tek bir kişinin sağlığını alamazsınız 8. seviye bir sincapım var ve seviye 15'lere karşı işe yaramaz
Artık hesabımı açamıyorum. kalıcı olarak hata diyor. diğer telefonuma yükledim ve tekrar tekrar bağlantı kopuyor. Matematiğe döndüğümde çoktan ölmüştüm. rakipler de seviye için çok güçlü. Bu oyunun eğlenceli olması çok kötüydü. 😔😠
Başlangıçta oyun oynamak için bağlanabileceğiniz bir yol ekleyin, yoksa öğreticiyi yapmak için 10 dakika harcamanız gerekir ve birkaç kez yaptıktan sonra can sıkıcı olabilirsiniz.
Abi senden çok kötü şeyden bıkmak bizden 3 numara oynuyoruz
Oyuna gidiyorum ancak oyuncaka sığdırılabilir İnterneti tam çekmesine alınmak üzere atılıyor delici ondan puanm ve çıkarılabilir karakter çıkartmak çok zor
Ustalaştıktan sonra karakterlerin ve ayrıca kupaların kilidini açmak çok zor
Yara'da aktifinin bazen çalışmadığı bir Hata var ama başkaları onu kullandığında benim için hiç çalışmıyor idk neden bu hatanın düzeltilmesini istiyorum ve yara kullandığımda nedense çöpçatanlığım seviye 11s-17'lere karşı devam ediyor ve oyunlar laggy asf zar zor oynuyorum
Oyunda bir bug var, optimizasyon sorunlarıda verme konusunda pek fazla, Kasalarda karakter şansı çok düşük kasalarda neredeyse "4.20" ortalama 27 kasa açmam gerek ve bu altın kasalar kolay kazanılmıyor, Maç sistemi hakkında kaç level olun olabilecek kupanız 8 level ve 900 hakkında bilgi , karşınıza 14-15 level -1300-1500 kupa arası geliyor ve adaletsizlik! Eğer gelişmek çok kolay bir yolu var... PARA!
Oyun yüklenmiyor kaç kere deniyorum olmuyor sana yazmıyor.(Yüzde işaretlerini bulamayan ben )
oyun çok güzel
Uygulama çok heyecan verici ve bu oyunu gerçekten çok seviyorum ama bu oyun, oyunun yüklenmesi için daha fazla ağa ihtiyaç duyduğu bir karakter elde etmek için çok zor.
Oyun çok güzel ama Bir Kaç şeydaha eklenebilir randaom jfhfhdhejjdhdhdhdhdhdhdhhdhdhhdhdueudhdhhdhdbdbdhdhdjdhdhhdhdhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdbbdbdbdbdbdbdbbdbdbdbdbdbbdbdhsusjwjwiwoowowowowoeieiirjfnfbncnfsfsffsfsfsfsffsfsfsffsfsfdggdfdffd djjdjdjdjddjdjdjdhdhdhhdhdhdhhdhdjdjjdjdjdjdjjdjdhdnbdndndnndndndjjdjdjdjjdjdjdjjdddjfjfhhfhdhfhhfhfhfhfhhfhfhfhhfhfhfhhdhdhdhdhhdhdhhdhdhdhhdhdhdhhdhdhdhhdhdhdhdbbdbdbbdbdhbdbfbcbbfbfbbfbcnnfnfnnfndndnjdndnndjdjjdjdjjdjdieiieoeoeooeoeoeooeoeokfkfkjf
Daha fazla eğlenceye sahip daha benzersiz silahlar isteyin... Lütfen karakterleri kolayca erişilebilir hale getirin. Bir karatede 'yeni karakter şansı' yazıyorsa, hiç şansı yok demektir <••••• EN KÖTÜ ŞEY.
Eğlenceli oyun, keşke 5 karakterden fazlasını elde etmek için para harcamak zorunda kalmasaydınız!
Eğlenceli bir oyun ama daha eğlenceli olması için ekleyebileceğiniz bir şey var lütfen ilk kişiyi ekleyin
Kazanmak için öde oyunu verenin düdüğü çaldığı oyun. Sıralama oyunu denen şey yok. 1-16'ya kadar level var ve size 8 levelken 15 level oyunlarında bulabilirsin. Kafayı yedirten laglar ise "oyundan önce oynanıyor" kaptı, hiç oyunla kalmıyor dedirtecek. Bilin istedim!! Oyun zevkli sadece.
Bağlantı hatası duzelmese 2 yıldız
Caterra: Battle Royale PC / Mac için / Windows 11,10,8,7
Güncelleme geldikçe iğrençleşiyo bi önceki hali daha iyiydi
Bunu yorumlamayacaktım, yazmak için yazılmak için yorumlanırken okurlar. Tekli oyun modunda kalan DvGuru ve Dani adlı kişinin adının en son oğluna kadar savaşmadı.Takım olmazsa olacaktı kazanacağım takımım için kaybettim.Bu kişiler tarafından banlanırsa mutlu takım olacaklarsa ikili modu seçsinler.Oyunda ki posta adım Ahmet Emek bana e atabilirsiniz oyun içinde.
Merhaba ben bir zooba oyuncusuyum bu oyun eğlenceli ama çok gecikiyor ve deneyimlerime göre sizi doğru yere koymadıklarını düşünüyorum ama hepsinde 10 üzerinden 6
Oyun güzel, yani daha iyi olabilirlik var, sürelli olarak performans sorunları var; Oyunun internetinden ne kadar iyi olursan ol, içerik bakımından içeriklerinden yeterli değil, aynı yavaşlığı menüler arasında geçişlerde de finaliniz kesin. basit karaterlerlerden dolayı yenilmez, güçlenmeleri yok. Bunlar seçenekler olarak oyun güzel.
Bu iyi bir battle royale oyunu, tek şey başlangıç karakterlerinin steave jade ve finn olmasını istiyorum, hepsi bu iyi oyun 😁. Ve oyundaki karakterleri çok seviyorum, özellikle Tony su aygırı Lizzy aksolotil devam ediyor .......
Oyunu seviyorum ama bana karakter çıkmıyor oyun tek ricam 4000kupayim 5 karakterm var bi karakter vermeseniz hala düşük puan verecem
Acayip kasıyor karakter getirmek için önce bir yarışma hatalarını düzeltin. bu ne yaa oynayamıyoruz. Her bugta canını acıtıyor onu oynayışımda geçmişim!!!
Kazanmak zor oklarımı kullanıp bana sonsuz nix ve sonsuz para verebilir miyim
Zooba ile bir maceraya hazır olun: eğlenceli, aksiyon dolu çevrimiçi çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu! Zooba harika bir ücretsiz çok
Zooba: Zoo Battle Royale Game Veiksmas twb
Zooba: Zoo Battle Royale Game Darbības spēles wwa
Oyun iyi oyunu indirme karakterini Zi hemen yapabiliyorsunuz 2000 baya indirip gösterisi
Zooba: Zoo Battle Royale Game Action lrze
Her oyun oturumu yirmi kişiyi ağırlayabilir. Başarı, yeni kahramanların kilidini açar ve onları yükseltmek için çeşitli fırsatlar sunar. Desteklenen Android {
Bu benim favori oyunum ama daha adil hale getirebilir misin çünkü ben 8. seviyedeydim, 16 ve 17 seviyeleri gördüm, belki bizi seviyelere göre sıralayabilirsin
Bu oyuna en çok 1 ya da 2 yaşından itibaren bağlandım ve şimdi bunun diğerlerinden daha iyi bir moba oyunu olduğunu fark ettim😇😇 ve ayrıca bu da zooba'daki harika yaratım, çok beğendim...... ..😊😊😊😊
Ben Oyunu 1 sene Olmuştur Ben oyunu 1 senedir oynuyorum ve seviyorum bence güzel ve çılgın bir oyunu