(iOS) Mouse Simulator : rat rodent animal life neierobežots taustiņu uzlaušana
Feb 18, 2022 20:53:24 GMT -5
Post by saggpcenivuntar on Feb 18, 2022 20:53:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mouse Simulator : rat rodent animal life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mouse Simulator : rat rodent animal life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots taustiņu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Mouse Simulator : rat rodent animal life 2022 version ▞▞▞
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulacije cle
Man kādreiz bija šī spēle, un tā bija lieliska, man tā patika, jums vajadzētu izmēģināt Dragon simulator two. Tā ir tik jautra spēle, tā ir tieši tāda pati kā šī, taču jūs varētu arī lidot un iegūt jaunas ādas un iegūt ģimeni, kā arī spēlēt vairāku spēlētāju režīmā. jautri varat cīnīties, un man ir savvaļas kuģis, jūs varat dabūt dzīvniekus, tīģeris lauvu, vilku un citus dzīvniekus, piemēram, lapsas, jums var būt mājdzīvnieks pūķis vai zirneklis, tik jautri Jums vajadzētu izmēģināt 😃 😃 😃😃😃😃😃 😋😉😊😆 😼👍
PATĪK!!!💞💞💞💞
Suc
Liels tev paldies! Bet es vēlos piebilst vēl vienu lietu, vai varat likt pelei kāpt kokos, jo es redzēju, kā pele kāpj kokos, tāpēc, lūdzu, mēģiniet to darīt visu iespējamo! un čau!
Pēdējais siers man nav spēlē 😡😡😡😡
Šī pele ir visas lietas, kas ir savāktas,
Šī ir labākā spēle. Es priecājos, ka šī spēle pastāvēja — atceros, ka to iepriekš lejupielādēju, tajā ir daudz kļūmju, viena no kļūmēm bija tā, ka es izkritu no kartes un atinstalēju un instalēju, bet tagad tā ir pārsteidzoša, kad es vēlējos to lejupielādēt vēlreiz, kļūmes bija pazudušas.
Turnerin Rollenspiele ozu
Goooooo
MAN MĪLU ŠO SPĒLE Es to izveidoju un iesaku šo spēli cilvēkiem, kuriem patīk neliels izaicinājums
Sanāca paspēlēties pāris minūtes...tas man lika taisīt ligzdu, tāpēc es uzbūvēju ligzdu. Tas man neliecināja, ka tas mani iemidzinās uz 8 minūtēm, jo parādīsies "reklāmas reklāmkarogs", kurā — mulsinoši — nebija nevienas reklāmas. Protams, es būtu varējis maksāt 1 ASV dolāru par pieredzi bez reklāmām, taču kāpēc man būtu jāmaksā kaut kas, lai noteiktu, vai man patīk spēle? Un jā, tās bija "tikai" 8 minūtes, bet, ja viņi to izdarīja vienu reizi, viņi, iespējams, to darīs vēlreiz, un man nav svarīgi tērēt šādu laiku. Atinstalēta.
Šī spēle ir laba, jo viņiem vajadzētu būt iespējai pāroties jebkurā laikā
Гооооп
Spēle tik ļoti, kad es biju 160 simti miljonu līmenī, un tā bija tik jautra, man patīk jautri ar peles simulatoru, tas ir tik jautri, lūdzu, izmēģiniet spēli, tā ir tik liela izvēle, es to izmantoju kā savu iecienītāko spēli visā manā dzīvē, tāpēc, lūdzu, izmēģiniet spēli tagad, pirms tas drīz tiks slēgts
Ikreiz, kad guļat/aizmirstat, ir nepieciešams ilgāks laiks, lai atkal varētu spēlēt, un pārāk daudz reklāmu, tā ir laba spēle
Man patīk grafika, spēle un kopumā viss! Man patīk tas, ka jums ir jāsavāc pārtika un jābūvē vislabākā māja divās dažādās vietās.
Tā ir laba spēle, mani tikai kaitina, ka neviena no iegūtajām skinām netika saglabāta
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulação djw
Ļoti jauka. varētu būt tik labi, un mana peļu ģimene ir perfekta
Tā ir jautra spēle, slikti atzīstos. Tomēr! Man ir kaut kas 120. līmenis un visi uzdevumi tagad ir vienādi. Kad jūs atjaunināsiet šo spēli, lai tā arī turpmāk būtu jautra un interesanta? Tas ir tikai viens un tas pats katru dienu. Es arī gribētu redzēt ģimeni. Man ir džemperis, tāpēc būtu forši pievienot būrīti vai mazu meiteni kā savu "īpašnieci" vai kaut ko citu. Arī mūsu bērnam vajadzētu palikt pie mums. Tad mums varētu būt vesels bars peļu un viņiem varētu būt bērni un tā tālāk. Tas būtu jautri. Tāpat mājā jābūt šķūnim
It kā es pat nevaru nospiest start, jo mēģinot atskaņot, vienīgā poga, ko es redzu, ir apvalki, mans ekrāns ir pārāk mazs, bet tas ir diezgan liels tālrunis.
nu holls vajadzētu labi holls jūs varat iet mest tos
Man patiks, ja mēs varētu spēlēt ar draugiem! Un man patiktu, ja mēs varētu spēlēt kā meitenes vai zēna pele! Un es priecātos, ja mēs arī varētu spēlēties ar draugiem ģimenē!
šī spēle ir jautra, bet kaitinošā daļa ir tad, kad parādās reklāmas reklāmkarogs, un pat tad, ja jums ir dzīvesbiedrs, jums vienmēr ir jādāvina viņam ziedi, un ikreiz, kad mēs aizmigsim, laime pāries un sāksies no jauna.
Šī spēle ir ok. man tas patīk
Симулятор Мыши : животное грызун в лесу и доме Симуляторы hjty
Labi, tāpēc man patīk spēle, tā ir jauka. Hm, vadīklas ir nedaudz jutīgas, taču es neredzu iespēju tās pielāgot. Turklāt spēle ir arī nedaudz nogurdinoša. Es zinu, ka tas ir tas, ko peles dara savvaļā, taču ir grūti koncentrēties uz savas midzes uzlabošanu, ja ligzda ir izturīga. Es nevaru koncentrēties uz savas ligzdas izturības saglabāšanu un resursu vākšanu savu tuneļu uzlabošanai. Arī nepieciešamo resursu apjoms ir pārāk liels. Ja nebūtu šīs lietas, spēle būtu bijusi piecas zvaigznes.
ļoti ļoti skaista un ļoti maza pele ļoti mīl šo spēli, jo šī spēle ir simulatora simulatora spēle. Man patīk šī spēle, laba spēle
ir liela problēma, kas man radās, kad es pazaudēju savus šīs spēles saglabāšanas datus, es neko nesaņēmu un reklāmkarogs netika noņemts, kad es uzrakstīju ziņojumu, pat par otru spēli tā nedarbojās, tāpēc varat lūdzu izlabojiet šo, lūdzu, un paldies
ļooooti dumji
Tā ir patiešām laba spēle! Es varu būt pele un skraidīties pa mežu vai kotedžu. Mana vienīgā pretenzija ir tāda, ka īstas peles varētu uzreiz sabāzt mutē daudz barības, nevis nest pa vienam ēdienam. Bet tā ir patiešām laba spēle, es iesaku šo kopā ar Avelog vāveres simulatoru. 👏
Intresanta
Tā ir laba spēle, bet kaitinošā daļa šajā spēlē ir miega laiks, it kā es gribu izbaudīt šo spēli, bet šīs funkcijas dēļ tā vienkārši nogalina mirkli, tāpēc 3 zvaigznes
Man patīk spēle, tā ir jautra un aktīva. Bet katrā pāra uzdevumā es saņemu papildu reklāmkarogu uz 7 minūtēm! Un cauri varu tikai tad, ja maksāju naudu vai iedodu 10p gabalos pārtikas. Būtu labi, ja tas būtu 1 vai 2 minūtes. Bet 7! Smieklīgi.
Šī spēle ir diezgan jautra un pietiekami vienkārša, lai tā varētu darboties lielāko daļu laika, taču labāk būtu veikt vairāk uzdevumu ar galveno mērķi, piemēram, iegūt savu dzīvesbiedru un palielināt ģimeni kā lielu mērķi. Vēl viena lieta ir nespēja pārnēsāt vairākas lietas vienlaikus, jo vadības ierīces nav īpaši lieliskas, tādēļ, ja jūs varētu paņemt vairākus vienus un tos pašus priekšmetus, tas atvieglotu darbu.
Man ļoti patika šī spēle, taču tā kā ekrāns kustējās atkarībā no grīdas, tā pārsteidzoši lika man justies nelabumam.
Labākā spēle
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation lbsh
tā ir maza spēle, un jūsu mazās spēles man patīk mazas spēles