Post by saggpcenivuntar on Feb 18, 2022 20:44:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačno sve ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
tako loša igra Na sporo
Lijep sladak restoran i hrana ☺☺☺
Dobra igra ali je tako spora😘😈
amat sangat membosankan & level stuck di lv 2, ga ngerti gmn cara naik level, rasanya bermain tanpa ada tujuan.. deinstaliraj.
Restaurant Paradise Simulazione ohhx
prilično žalosno što moj posljednji napredak nije spremljen, iako sam se prijavio. Morat ću ponovno igrati od početka, nadam se da neće napraviti istu grešku. vjerojatno ću ovome dati 5 zvjezdica kad stignem do mjesta gdje sam zadnji put stao.
Dizajn je vrlo krojen. Ali možete li, molim vas, riješiti problem u vezi sa spremanjem igre. Uvijek je greška. I dodajte nešto da dobijete više dijamanta. Kao zgrada koja će proizvesti dijamant u određeno vrijeme. Ali sve u svemu, igra je fantastična.
Najdraža igra koju sam preuzeo. Skinuo sam 1000 igara, ali ovo je jedna od najboljih igara koje sam ikada vidio. Ovo je najbolja igra ikad o kojoj ne znam što bih rekao. Volim ovu igru ..... ova igra je najbolja, najzabavnija i najzabavnija hvala što ste napravili ovu igricu jednostavno volim to volim je volim .................. ................................................................ ................................................................ ................................................................ ..
Opuštajuća igra zapravo je moj jedini problem što je teško zaraditi novac na početku u odnosu na svu zabavnu igru
Vaše ostale 2 zvjezdice ukrade previše reklama.
Ovo je tako dobro, ali zašto dajem četiri zvjezdice umjesto pet jer ništa nije savršeno na ovom svijetu hihi(*´ω`*)
Volim to! Grafike su jako slatke i dobre kvalitete. Ima toliko stvari koje možemo ukrasiti. Mislim da sam ovisan o ovoj igrici. Samo tako nastavi!
Tako lijepa 👍 igra
Tako je dobro.
Tek počeo svirati. Ne mogu čak ni spremiti igru na svoju e-poštu i nikad nisam dobio odgovor da me obavijesti je li primljena ili ne. Dakle, deinstaliram igru dok ne dobijem odgovor zašto dijamanti i spremanje igre ne rade. Ispravljena greška hvala.
Sve je bilo u redu, ali samo zahodi, izgleda kao kućica za pse, želim dati neki prijedlog, možete li napraviti zahode bolje od toga? Jer ne volim psa
Moja igra je greška vrijeme je duže kako to popraviti?
Igra je lijepa!!!
Sjajna igra i vrlo simpatična, ali količina vremena potrebnog za izgradnju stvari i prikupljanje novca je pomalo obeshrabrujuća.
Divno!! Likovi su tako slatki! I stvarno je zabavno igrati kad vam je dosadno ova aplikacija je definitivno jedna od mojih omiljenih do sada!! Toplo preporučam ovu aplikaciju! ♡♡♡ pet zvjezdica za mene :DD
jako lijepa igra
Zabavno je, ali kad dulje igrate, dosadno je
Dobra igra, sjajno ubijanje vremena
To je jako jako dobra aplikacija! Dobro je po mom mišljenju. Bez mamca za klikove, sve što sam vidio na slikama i oglasima je vrlo slično u igrici koju igram! Ova igra zaslužuje 5 zvjezdica!
Pristojan. Ne sviđa mi se kako ne možete povećati lvl ako se ipak ne proširite
Ova igra je izvrsna, ali ako možete napraviti sustav koji možemo koristiti u bilo kojem kutu. Ako to učinite, bio bih vrlo sretan, želim samo da ispunite moju želju. Ali stvarno vam kažem da kapa dole pred ovom igrom Glavna je igra ke bare me jithna kahu uthna kam hai
Puno sam ga igrao. Bio sam na razini 32, ali nažalost deinstalirao sam ga jer nije radio. kad god ga otvorim, prikazuje mi crni ekran. Sada ga ponovo instaliram, ali postoji jedan problem koji ne mogu prijaviti ....onda sam pokrenuo novu igru ali se ne povezuje s mojim računom...molimo da je vratite što je prije moguće.....stvarno volim ovu igru ....plz...oporavite je
To je jako lijepa igra
Ovo je stvarno najbolje, ali mogu dati samo 4 zvjezdice jer je vrijeme za izgradnju predugo, nadam se da ćete moći brže
Nije loše
Ja sam početnik😉. Tako da od sada mogu reći da je to jedna od nevjerojatnih aplikacija koje sam pronašao😎. Ima dobru grafiku😘. Lako ju je kontrolirati😏.I ima groznicu koju možete iskoristiti da dobijete više novca i sviđa mi se😍. Realistično, nevjerojatno, i stvarno sam vam preporučio ovu aplikaciju. Isprobajte ovo i ako vam se sviđa, hvala☺️😌. Hvala razvojnom programeru itd. I uvijek zapamtite da je više 😂 ZABAVNO😂 u "Bee My Hom3" (To je ime mog restorana Raj)😍😘😇.To je SVE. Hvala što ste dali vremena da ovo pročitate. Lab Ya.😘
Jednostavan za igranje. Brzo zaraditi novac
Ovo bi bila fantastična igra da se češće ažurira. Prošlo je više od godinu dana otkako je bilo što dodano. Potrebna su i mnoga poboljšanja kvalitete života, kao što je korisničko sučelje za sajmove, masovno kretanje cestama i cijela hrpa baš nezgodnih mehanika koje bi se mogle poboljšati.
Dobra igra.
Sviđa mi se jer ima puno karakteristika
uživam
što to zapravo znači .zar samo trebamo graditi trgovine nije zanimljivo.
Prilično je ugodan i istovremeno mi smiruje um. Također, privlači one koji žele novu metodu provođenja vremena jer je igra jednostavna, ali razrađena, a likovi i igranje su slatki.
Zabavno je, nije previše izazovno, lijepo i ležerno.
Igra hơi chán, nhưng cũng khá vui👍
:-D
zašto ne mogu kupiti dijamant😩
Restaurant Paradise: Sim Builder உருவகப்படுத்துதல் vod
Pa dobro je, ali ne sviđa mi se nadogradnja ako prelazite na viši nivo, morate koristiti svoj novac i teško je prikupiti novac
molim vas kako resetirati? želim početi ispočetka. Volim igru isto kao i happy Mall, ali ne mogu se resetirati.. to je moj problem, pomozite mi molim vas
Igra je zabavna, ali razlog zašto sam odabrao 4 zvjezdice je taj što ne može ići izvan mreže i za nekoga poput mene tko nema uvijek internet nije u redu 😖 Nadam se da biste mogli učiniti nešto po tom pitanju😀 ugodan vam dan i btw neki od vaše igre su offline pa sam samo pomislio da biste mogli učiniti nešto u vezi s ds one hihi
Igra je simpatična, ne osjećam nikakav pritisak dok je igram, a za sada je igra dobra.
Malo sporo nadogradnju stvari gubi interes za igranje
Gud
Iskreno volim igru. Problem je kad god kliknemo zadatak Nagrada se ruši i zaustavlja. Bolje je da se popravi tako da će većina nas uživati u igri. Popravite to, hvala.
Restaurant Paradise: Sim Builder असल की नकल वाले गेम ugs
Tako cool igra. Sviđa mi se. Volim crtić iz igrice 😊
Food Gang ઍક્શન xxfo
Zašto se zatvara kada kliknem na svoje nagrade