Post by saggpcenivuntar on Feb 18, 2022 20:41:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות אינסופיות ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
אני חושב שזה משחק טוב מאוד כי יש לו גרפיקה טובה, בקרות והכל טוב. אז אני מאוד אוהב את המשחק הזה.
Wrestling Revolution اسپورٹس uupe
WWR+ (Women's Wrestling Revolution Plus) @wwrprowrestling. 100 RETWEETS & we'll announce the final competitor entered into the #WWR #TournamentForToday on
גרועה
אני אוהב את המשחק הזה מאוד, אבל בכל מקרה, ימים באו להשאיר ביקורת טובה/שלילית אז החלק הרע בביקורת שלי הוא שאתה יכול לתקן משהו כי אהבתי את התלבושת המקורית שלי והבוס שלי ממשיך להכין לי תלבושות מגוחכות ושמי הוא טריבון לתהודה כי אני בן שבט והיה לי צבע פנים ותלבושת מגניבה אבל אז הם ממשיכים להחליף את התלבושת שלי ועכשיו כל מה שאני לובשת זה תחתונים ומשקפיים זה נראה מגוחך על אדם שמלטף צוות ועושה השבט מתגרה ואני שמנה
ממש כיף, ממליץ מאוד!
זה המשחק האהוב עליי. זה המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי או ראיתי. עם זאת יש בעיה אחת, למה אנחנו לא יכולים להיות מזמינים ומתאבקים בו זמנית. זה ממש מעצבן שאתה צריך להפסיק להיות מתאבק לפני שאתה יכול להיות מזמין. אני רוצה להיות מסוגל לשחק שני משחקים בו זמנית. אבל האפליקציה ממש טובה. נ.ב. אני בן אחת עשרה.
המשחק טוב, אבל משום מה אני לא יכול לשחזר את הרכישה מהמשחק הזה
אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם אבל רק בעיה אחת למה אני צריך לשלם כדי להתאים אישית זה היה מגניב יותר כשהיה בחינם בבקשה הפוך אותו בחינם שוב
משחק מלך חולה עליו מומלץ
Compete against gangsters, robbers street fight enemies with special hadoken kungfu attacks in wrestling street fighting revolution. Smack city fighter and Face
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא מדהים 😚 בקלות רבה לשלוט בו.
זו אפליקציה נהדרת.. someminer מתקן ומוסיף סרגל עוצמת הקול עבור אודיו של המשחק.. אוהב את המשחק הזה גם אחרי כל כך הרבה שנים שעזב אותו ועדיין אוהב אותו..
אהבתי את המשחק הזה הרבה לפני ושיחקתי כמעט 2-3 שנים.. אבל עכשיו עם כמה עדכונים, התאכזבתי לגמרי.. לא יכול לשנות תכונה, תלבושות.. לא היה טוב🚶🏽♀️
אש
זה איגרוף אנשים! איגרוף
ניסיתי למצוא מידע על בעיות במשחק הזה מכיוון שלא הצלחתי להשתמש בו כראוי נתתי 2 דירוגים למשחק. אני חושב שהיית קצת יותר טוב אני מניח, עם תיקון הבעיות הישנות חבר'ה צריכים להוסיף כמה אליפויות. אלה שנראים טוב
לאחר הרכישה, גם אפשרויות אינן פתוחות, איבדתי את הכסף שלי
Detailing: Hebrew translation, definition, meaning, synonyms ...
Wrestling Revolution Sportspiele rcuj
המשחק הזה נראה נפלא פנטסטי המשחק הזה נראה וואו מקסים הוצאות יקרות יוצאות דופן זה המשחק הכי טוב שראיתי אי פעם אני רוצה לראות עוד משחקים עוד משחקים עוד משחקים
אני אוהב את המשחק הזה! *****
Wrestling Revolution Sporta spēles lvqz
אני באמת מאוד אוהב את המשחק, אבל הסיבה שאני לא נותן חמישה כוכבים היא שאתה צריך להשתפר גם בגרפיקה וגם בבקרות תודה. אוהב את זה.
Block Strike Action smwx
מהפכת ההיאבקות 3D טובה יותר מהמשחק הזה
משחק טוב כיף
המשחק לא כל כך הוגן, הם יכולים להפוך הרבה יותר, יכולים למעשה להדהים אותך עם אגרוף, ויכולים פשוט לגרום למשחק להיראות חד צדדי. לעזאזל WWE זה אפילו לא כזה. המשחק הזה הוא זבל.
זה משחק טוב אבל אחרי שבילה יותר מדי זמן בעורך בשביל ליצור את הדמות שלנו ולהחליף בגדים ומהלכים, הבעלים ביקש מאיתנו בכוח להחליף את הבד, התנועות. וזה נתן לנו מבטים ותנועות טיפשיות
משחק נחמד אי פעם אני אוהב לשחק בו שיחקתי במשחק הזה בערך ארבע שנים. זה ממש טוב לגוף הגבר, אני נותן לך 5 כוכבים ללא ספק
הכל טוב אבל הדמות נעשית רזה במהלך המשחק. לא רק המשחק הזה גם ב-Hard time. תקן את הבאג הזה במשחקים האלה.
המשחק הוא טוב מאוד אבל אנחנו צריכים לשלם עבור דברים שזה רע מאוד אם אתה עושה את זה בחינם אני חושב כדי שיהיו לך יותר הורדות משחק חכם אחר הוא פשוט כל כך מדהים ומאוד טוב מאוד תמשיך לגדול ובבקשה הפוך אותו בחינם.
Engelsman & co APK 4.10.1 para Android Baixar.
Wrestling Revolution Спортивні awex
חבר'ה תתקן את זה, כשאני נכנס למשחק הכפתורים נראים אפורים ואני לא יכול לשלוט בדמות. זה קרה לזמן קשה, וגרסת התלת מימד של המשחק הזה. אני אוהב את מחצלת המשחקים שלך. אבל ברצינות, תקן את זה
זה כיף את הזמן