Post by saggpcenivuntar on Feb 18, 2022 20:38:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti brangakmenių įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
Tai bjauru. Viskas apie tai šlykštu. Yra keletas papildymų, bet kai bandau pasidaryti „torto suknelę“, aš tiesiog verčiau nusipirkti daiktų, o aš neturiu pinigų, todėl ji nuolat pasirodo. Be to, kai man reikia kažko, kad viskas būtų gerai, sakoma: "Priedų nėra!" Lyg AŠ TIESIOG NORIU TEISINGAI SUPRASTAI!!!!
Daugiau skelbimų nei lygis
tai yra geriausias dalykas nuo tada, kai mes gimėme
Šis žaidimas yra įdomus ir visas jis būtų įvertintas penkiomis žvaigždutėmis, tačiau yra DAUG PRIEDĖJIMŲ!!!! Taigi taip, tai reikia pataisyti
Šis žaidimas yra siaubingas Tik žaidė 2 minutes ir teko žiūrėti 3 vaizdo reklamas. Jei norite naudoti reikiamus įrankius ar spalvas, turite žiūrėti 30 sekundžių reklamą, kad atrakintumėte? Suprantu, kad jiems reikia skelbimų dėl pajamų, todėl žaidimas yra „nemokamas“, bet žaidimas nėra vertas, ypač jei reikia žiūrėti reklamą kas 45 sekundes.
Teisėtas reklamos festivalis. Jei noriu tiksliai pasakyti, ką žaidimas nori, kad daryčiau, turiu žiūrėti skelbimą, kad jis būtų tinkamas. Taip pat skelbimai po kiekvieno lygio.
Šiame žaidime yra daug problemų, pvz., po 10 sekundžių man yra 30 sekundžių ilgio pridėjimas
Šis žaidimas yra labai įdomus, bet galite rodyti skelbimus, ačiū, sustabdykite skelbimus
4 reklama po 15 sekundžių per pirmas dvi minutes... pirmoji mažiau nei 15 sekundžių iki žaidimo. Suprantu, kad skelbimai yra būtini, bet dėl to jų negalima paleisti. Pašalinkite.
Šis žaidimas yra nesąmonė, kaip klientas gali duoti jums sukurti tortą ir neduoda pinigų reikalingoms prekėms nusipirkti, ar galite įsivaizduoti, kad 👎👎👎👎👎👎👎 kvailumas, nesąmonė 👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👇👇 tai žaidimas !!!‽
Icing On The Dress Fabularne vlt
Skelbimai ne visada yra prieinami 🥰🤣😭🥺😨😰😱🤗🤑😍🤩😘😗😚😙😙☺🤪😛🤭🤫🤐😐😏😬🤥😌🤐🤫🤥😌😐💫😰😚☺💜🤎❣🤍💫😭🤣😓😥 😢
Žaidimas man nelabai patinka, nes negaliu nieko kontroliuoti.
Icing On The Dress Igranje uloga ofr
Šis žaidimas yra toks ℂ𝕆𝕆𝕃! Ypač kai mėgstate pyragus! Aš neturiu jokių problemų. Aš rekomenduoju jums žaisti šį žaidimą!
, Man tai labai patinka dėl to, kad gavau penkias žvaigždutes, nes aš pats tai myliu, o mano sesuo visada ją nugalėjo, todėl skiriu 5 žvaigždutes.
Šis žaidimas nėra vertas laiko. Turite žiūrėti skelbimus, kad galėtumėte sėkmingai ir teisingai įvykdyti užsakymus, ir po kiekvieno atlikto veiksmo turite žiūrėti skelbimą. Galite sumokėti 4 USD, kad viską „atrakintumėte“, bet tai nėra verta. Negaiškite savo laiko.
Rekomenduoju šį žaidimą tiems, kurie nori žaisti kelis žaidimus. Jei mama ir dukra nori žaisti mados žaidimą, jos gali žaisti šį ar kitus žaidimus. Jei kas nors nori žaisti, taip pat imk šį. Jei jie nori, kad tik jūs žinotumėte, leiskite žmonėms galvoti apie tai, ką jie nori daryti. Tikiuosi, kad jiems taip pat bus smagu. Tai bus iššūkis žmonėms, norintiems gaminti pyragus ar sukurti ką nors, jie gali sukurti šį žaidimą arba rekomenduoti šį žaidimą, jei nori, kad jūs smagiai praleistumėte laiką.
NEĮDIEGITE ŠIOS PROGRAMOS. yra per daug skelbimų ir jis net nepanašus į vieną iš tų žaidimų, kurie yra tokie geri, kad neprieštaraujate skelbimams. Taip pat tai nesuteikia jums tinkamo apledėjimo REIKALINGAS norint įveikti lygį, už tai reikia mokėti. Mano draugas išbandė šį žaidimą ir įvertino jį taip pat kaip aš. Jei ketinate jį įdiegti, NEGALIMA, yra tiek daug geresnių programų.
Tai yra blogas žaidimas, kurį kada nors mačiau, nes yra tiek daug papildymų nei žaidimo eiga Tai tiesiogine prasme labai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai blogai
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Vārdu spēles moiz
Jūsų skelbimuose yra šiek tiek žaidimo, taip pat aš tikrai TIKRAI noriu viską padaryti pats, o ne tai, kad jis automatiškai gamintų tik ilgai spausdamas, kol pasirodys kitas skelbimas ir atsidarys google play be mano sutikimo
Tai geras žaidimas, bet seksistinės visos merginos turi tokias dideles krūtis👙
Šis žaidimas yra geras, bet žaidime yra tiek daug skelbimų, bet gražu.
Pirmą kartą žaidžiau, bet viskas gerai
Tai labai nuobodu, aš ką tik pradėjau, o skelbimų yra tiek daug, kad daviau mažiau, nes nerekomenduoju
Icing On The Dress Игре улога ysi
Per daug skelbimų
Taip linksma. Man patinka šis žaidimas, kurį žaidžiu kiekvieną dieną. Bet priedai yra gerai.
Labai vėluoja, gal tai tik mano telefonas. Be to, atrodo, kad yra daug skelbimų. Be to, tai atrodo kaip malonus žaidimas. Rekomenduočiau savo katei.
Duosiu tris žvaigždutes, kad šis žaidimas turi labai lėtą 🦥 greitį 🚅
Ne pats geriausias žaidimas VISKAS YRA reklama ir aš to nekenčiu
Kelias į daugybę skelbimų
Skelbimų per daug
Per daug skelbimų!!! Prideda už kiekvieną smulkmeną. Niekada nežaidžiau žaidimo, kuriame būtų tiek daug skelbimų ir kai kurie skelbimai, kai paspausite X, jis perkeliamas į žaidimų parduotuvę, kad įdiegtumėte žaidimą, ir paspaudus atgal, tada dar kartą X ir grįžti į žaidimų parduotuvę, nėra jokio būdo. išeiti iš sukamųjų durų, bet visiškai išeiti iš žaidimo pašalinti tai tiesiog per daug
Šis žaidimas yra geras, bet tai yra vaikų žaidimas.
Tai graži programa, kurią aš kada nors mačiau. Jis skirtas žmonėms, kuriems kiekvieną kartą dažniausiai nuobodu
Šis žaidimas yra gerai, yra per daug priedų ir jei man reikia torto spalvos, turiu ją atrakinti arba klientas supyksta. Kai bandau įdėti jį į norimą vietą, jis jį pakeičia,
Man nuobodu, todėl atsisiunčiu šį žaidimą
Iš pradžių viskas buvo gerai, bet tada buvo daug skelbimų, todėl ištryniau šią programą, prašau, pataisykite tai
Tai blogas žaidimas, nes aš jį atsisiunčiau, o vėliau jis įstrigo ir pasidarė juodas
Aš nežaidžiau šio žaidimo, bet jis atrodo įdomus ir skiriu jam dvi žvaigždutes. Nes jie pavogė priedą iš kito žaidimo glazūra ant torto, nes pabaigoje sakoma, kad šis žaidimas vadinamas glajumi ant torto, ir jie pavogė garso įrašą iš glajumi ant torto. Be to, manau, kad glazūra ant torto yra geriau