|
Post by Jerzy on Mar 20, 2010 17:26:02 GMT -5
2009 wrzesień Jutro rozpoczęcie roku szkolnego. Które to już z kolei? Wstyd się przyznać... Uczniowie którzy pojawią się jutro w szkole przeżyją pozytywny szok estetyczny. Po odnowieniu elewacji i wnętrz szkoła wygląda po prostu pięknie. Śmiem twierdzić że jest to obecnie jeden z ładniejszych budynków w Proszowicach. Zobaczcie zdjęcia: Fasada, jeszcze bez czerwonych tabliczek Korytarz do stołówki. Ładny ale wolałem dawniejszy zielony: Korytarz parteru, jeszcze bez dekoracji Korytarz pierwszego piętra, mój ulubiony kolor zielony Drugie piętro Wymienione także zostały wszystkie stare okna, boczne drzwi wejściowe itp. Szkoła prezentuje się odlotowo choć prace jeszcze trwają. Ale mały poślizg jest do przyjęcia.... za taki rezultat Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do remontu szkoły. Przyjemnie będzie się pracować w takim miejscu.
|
|
|
Post by Jerzy on Jun 18, 2010 3:31:37 GMT -5
Najważniejsze remonty już za nami. Dach, okna, drzwi, klasy, korytarze, sala gimnastyczna. Do renowacji pozostały tylko ubikacje:
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 6, 2010 15:19:53 GMT -5
Najważniejsze remonty już za nami. Dach, okna, drzwi, klasy, korytarze, sala gimnastyczna. Do renowacji pozostały tylko ubikacje: No i stało się. Ubikacje, na razie męskie, zostały piknie odnowione. Wymalowano też schodki. Szatnie na razie bez zmian. Szykuje się za to ogródek na wewnętrznym dziedzińcu.
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Oct 7, 2010 11:20:10 GMT -5
Tak, ah te nowe ławy ogrodowe są takie wygodne. Chyba jednak wolałam stare ławki i krzesła..
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 7, 2010 13:25:45 GMT -5
Tak, ah te nowe ławy ogrodowe są takie wygodne. Chyba jednak wolałam stare ławki i krzesła.. Te ławy za niedługo znikną z korytarza i znajdą się w ogródku. Co sądzisz o ogródku? J a myślę ze to świetny pomysł. Nie trzeba będzie chodzić do baru pod Parasolem bo będzie na miejscu w szkole. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Oct 9, 2010 12:38:08 GMT -5
I to będzie ogródek zimowy? ;D bo już ma być zimno.. Tak, ogródek to będzie ciekawe miejsce
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 9, 2010 14:04:06 GMT -5
I to będzie ogródek zimowy? ;D bo już ma być zimno.. Ano. Dlatego każdy uczeń będzie zobowiązany do przyniesienia prześcieradła żeby przykryć te ławy co by nie zniszczył ich śnieg. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Oct 10, 2010 12:26:18 GMT -5
To jeszcze niech każdy kocyk ze sobą przyniesie, żeby się okryc jak już si wyjdzie do "zimowego ogródka".
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 10, 2010 13:16:27 GMT -5
To jeszcze niech każdy kocyk ze sobą przyniesie, żeby się okryc jak już si wyjdzie do "zimowego ogródka". Kocyk może nie wystarczyć. Najlepiej od razu śpiwór.
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Oct 13, 2010 13:40:20 GMT -5
tak. No i może jeszcze nie wychodźmy ze szkoły tylko śpijmy na ławkach. Jak bezdomni na dworcach. Zaoszczędzimy na dojeździe
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 13, 2010 16:39:23 GMT -5
tak. No i może jeszcze nie wychodźmy ze szkoły tylko śpijmy na ławkach. Jak bezdomni na dworcach. Zaoszczędzimy na dojeździe ;D ;D ;D ;D ;D ;D Klaudia, super pomysł. Zaczynamy od Dnia Nauczyciela, OK?
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Oct 16, 2010 9:45:46 GMT -5
Ha ha Jednak nie zrezygnuję z mojego łóżka. Jest wygodniejsze
|
|
|
Post by Jerzy on Dec 3, 2010 16:00:06 GMT -5
Ha ha Jednak nie zrezygnuję z mojego łóżka. Jest wygodniejsze Łóżko możesz sobie przynieść i postawić na przykład w czwórce. Co za problem - miejsca jest tam dosyć.
|
|
|
Post by ichi on Dec 5, 2010 6:24:03 GMT -5
Ja jestem ciekawa kiedy odremontują damskie toalety. O ile jeszcze ta na drugim piętrze jest w dobrym stanie, to o reszcie lepiej nie wspominać. Jedyną atrakcją w nich są zatrzaskujące się kabiny oraz dym papierosowy
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Dec 9, 2010 11:36:03 GMT -5
A najśmieszniejsze jest to, że jak się komuś zachce na lekcji to musi pytać nauczyciela czy może pójść z kimś do tej ubikacji, bo drzwi zamykają się tylko w tych na samej górze ;D
|
|