|
Post by Jerzy on Nov 5, 2010 17:52:07 GMT -5
|
|
|
Post by Avgan on Nov 5, 2010 18:30:35 GMT -5
Mnie osobiscie przygnebia jak musze rano wstac i isc do budy szczegolnie w poniedzialek
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 5, 2010 18:48:20 GMT -5
Mnie osobiscie przygnebia jak musze rano wstac i isc do budy szczegolnie w poniedzialek Nie wiedziałem że jeszcze funkcjonuje to antyczne powiedzenie: buda. Chyba jeszcze sprzed wojny. Coś pięknego.
|
|
|
Post by lemar on Nov 6, 2010 4:11:54 GMT -5
Haha buda, mnie dołuje jak wstaje we wtorek otwieram oczy i pomysle sobie, ze mam isc do szkoly.. ehh
|
|
|
Post by Avgan on Nov 6, 2010 11:57:25 GMT -5
Mnie osobiscie przygnebia jak musze rano wstac i isc do budy szczegolnie w poniedzialek Nie wiedziałem że jeszcze funkcjonuje to antyczne powiedzenie: buda. Chyba jeszcze sprzed wojny. Coś pięknego. Yyy.... tak mi sie napisalo jakos
|
|
|
Post by Avgan on Nov 6, 2010 11:59:07 GMT -5
Haha buda, mnie dołuje jak wstaje we wtorek otwieram oczy i pomysle sobie, ze mam isc do szkoly.. ehh Napisales to samo co ja zmieniajac tylko dzien i bude
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Nov 8, 2010 14:20:15 GMT -5
|
|
Hellrazor
Junior Member
Some things will never change...
|
Post by Hellrazor on Nov 8, 2010 16:08:00 GMT -5
a mnie nie przygnębia samo takie chodzenie do szkoły... bardziej mnie przygnębia powrót do szkoły np. po wakacjach albo po feriach...
|
|
|
Post by Avgan on Nov 9, 2010 10:00:13 GMT -5
samo hodzenie do szkoly jest OK. Gorzej z nauka ( nie wliczajac angielskiego of course ) ;D
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 9, 2010 17:28:58 GMT -5
A samo wstawanie do szkoły wykonuję jak robot, wszystko wyuczone. Zaczynam się bać...... Klaudia, odłóż to ustrojstwo!!!!
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 9, 2010 17:32:16 GMT -5
samo hodzenie do szkoly jest OK. No właśnie, co byście zrobili bez tej szkoły. Zanudzilibyście się na śmierć. Dosłownie. A jednak trzeba się zmusić. Kiedyś rodzice przestaną Was sponsorować. Trzeba będzie samemu zarobić na papu. A od tego jak dzisiaj się uczycie zależy czy to papu to będzie zwyczajna kaszanka czy coś lepszego.
|
|
Hellrazor
Junior Member
Some things will never change...
|
Post by Hellrazor on Nov 10, 2010 6:14:41 GMT -5
A jednak trzeba się zmusić. Kiedyś rodzice przestaną Was sponsorować. Trzeba będzie samemu zarobić na papu. A od tego jak dzisiaj się uczycie zależy czy to papu to będzie zwyczajna kaszanka czy coś lepszego. Albo czy będzie wgl jakieś papu ;D Bo zawsze można skończyć pod sklepem xD
|
|
|
Post by Avgan on Nov 10, 2010 15:35:31 GMT -5
oj mozna ;d
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 10, 2010 16:38:21 GMT -5
A jednak trzeba się zmusić. Kiedyś rodzice przestaną Was sponsorować. Trzeba będzie samemu zarobić na papu. A od tego jak dzisiaj się uczycie zależy czy to papu to będzie zwyczajna kaszanka czy coś lepszego. Albo czy będzie wgl jakieś papu ;D Bo zawsze można skończyć pod sklepem xD Na Gęsim Rynku, na przykład. "Gęsi Rynek" w Stogniowicach Fot. Aleksander Gąciarz
|
|
|
Post by Avgan on Nov 11, 2010 10:47:16 GMT -5
haha dokladnie to mialem na mysli ;d Ale przynajmniej bylby slawny wkoncu o Gesim Rynku pisza gazety
|
|