|
Post by Jerzy on Nov 1, 2010 18:01:27 GMT -5
Dużo młodych ludzi wyjeżdża i próbuje ułożyć sobie życie w innych krajach. I to nie koniecznie w Irlandii czy Wielkiej Brytanii. Znam z forum angielskojęzycznego pewnego amerykańskiego Polaka który dużo podróżuje po całym świecie. Powiedział mi że praktycznie wszędzie gdzie zawitał, byli jacyś Polacy, nawet na wyspach Fidżi.
A jakie są wasze plany na przyszłość?
|
|
Hellrazor
Junior Member
Some things will never change...
|
Post by Hellrazor on Nov 2, 2010 9:49:36 GMT -5
hmmm ;D w sumie jak mi się nie uda kariera w Polsce to do Ameryki można wyjechać xD Albo ewentualnie Holandia ;] i tu i tu by mi ktoś załatwił jakiś początek ^^
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Nov 2, 2010 10:23:00 GMT -5
Kiedyś się nad tym zastanawiałam i myślę, że gdyby się udało to mogłabym wyjechać. Nie na stałe, ale na jakiś czas. Może trochę podszkolić język
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 2, 2010 16:19:23 GMT -5
hmmm ;D w sumie jak mi się nie uda kariera w Polsce to do Ameryki można wyjechać xD Albo ewentualnie Holandia ;] i tu i tu by mi ktoś załatwił jakiś początek ^^ Co by się miała nie udać. Ucz się, dużo czytaj, rozwijaj inteligencję, szanuj i kochaj ludzi - masz murowany sukces w przyszłości. ;D ;D ;D ;D ;D Kiedyś się nad tym zastanawiałam i myślę, że gdyby się udało to mogłabym wyjechać. Nie na stałe, ale na jakiś czas. Może trochę podszkolić język To jest faktycznie dobry pretekst by wyjechać na pewien czas.
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Nov 5, 2010 12:00:20 GMT -5
Tak, dobry pretekst. Ja oczywiście tylko na pewien czas, bo ja za bardzo tęskniłabym za rodziną i przyjaciółmi. Jestem do nich przywiązana. Do mojej miejscowości też.
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 5, 2010 18:03:59 GMT -5
Tak, dobry pretekst. Ja oczywiście tylko na pewien czas, bo ja za bardzo tęskniłabym za rodziną i przyjaciółmi. Jestem do nich przywiązana. Jak załatwisz sobie videotelefon, albo Skype`a z video, to tak jak byś była z nimi, czyż nie?
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Nov 8, 2010 14:21:31 GMT -5
Niby tak, ale to nie to samo gadać przez Skype'a. Nowa technologia i takie tam, ale nie zastąpi prawdziwej obecności drugiej osoby.
|
|
Hellrazor
Junior Member
Some things will never change...
|
Post by Hellrazor on Nov 8, 2010 16:07:06 GMT -5
Niby tak, ale to nie to samo gadać przez Skype'a. Nowa technologia i takie tam, ale nie zastąpi prawdziwej obecności drugiej osoby. popieram w stu procentach... ;D Niby rozmawiasz ale nie to samo nie? ;P Dalej ta pustka... ;]
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Nov 9, 2010 10:56:38 GMT -5
dokładnie, bo to nie to samo jak być przy kimś i z nim rozmawiać.
|
|
|
Post by oddech on Feb 15, 2011 16:02:34 GMT -5
Jeśli emigrować to, do Amsterdamu:D
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Apr 25, 2011 15:01:59 GMT -5
Czemu akurat do Amsterdamu?
|
|
|
Post by Jerzy on May 1, 2011 15:49:45 GMT -5
Czemu akurat do Amsterdamu? Poczytaj co tam mo¿na kupiæ w coffee shopach ;D ;D ;D
|
|
|
Post by oddech on May 25, 2011 8:25:32 GMT -5
Dok³adnie widzê, ¿e Mr. Bojan zabiera siê ze mn± ;D ;D hehe
|
|