|
Post by Jerzy on Oct 25, 2010 15:49:27 GMT -5
Jedna z fajniejszych klas w których uczę/uczyłem angielskiego a nie mam wychowawstwa. Rocznik 1992: inteligentne, wesołe Małpeczki. Dobrze nam się współpracuje bo sam jestem Małpeczką. ;D ;D ;D ;D Małpa jest uważana w Chinach za symbol mądrości i humanitaryzmu. Jest indywidualistką, zawsze chodzi własnymi ścieżkami i ma w sobie coś z niepoprawnej buntowniczki.Potrzebuje ona ciągłej stymulacji intelektualnej, towarzystwa ciekawych ludzi, nowych ekscytujących wyzwań życiowych.
Małpa wyróżnia się szczególną inteligencją, którą wykorzystuje dla własnych celów, mając na uwadze zaspokajanie swoich wyszukanych ambicji intelektualnych.
Ciągle ciekawa świata, chce poznać obce kraje i kultury, fascynuje ją wszystko co inne i wyróżniające się. Osoba taka bardzo dużo czyta, pełna jest inicjatywy i pomysłów. Małpy zawsze się interesują tym, co dookoła nich się dzieje. To spośród Małp wywodzi się najwięcej laureatów Nagrody Nobla.
Małpy to ludzie wszechstronnie utalentowani, ciągle poszukujący nowych wrażeń, zawsze dążący do tworzenia nowych wartości.
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 13:41:56 GMT -5
Osobiscie znam kilka osob z tej klasy i rzeczywiscie bardzo fajni uczniowie
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 2, 2010 15:27:05 GMT -5
Osobiscie znam kilka osob z tej klasy i rzeczywiscie bardzo fajni uczniowie A uczennice już nie? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 17:04:52 GMT -5
hmm powiem szczerze, ze nie znam tak dokladnie tej klasy ale pewnie tez jakies znam
|
|
|
Post by lemar on Nov 3, 2010 13:38:12 GMT -5
Osobiscie znam kilka osob z tej klasy i rzeczywiscie bardzo fajni uczniowie A uczennice już nie? ee tam klasa z^^^^^^^a mam z tej klasy duzo znajomych... a co do dziewczyn jezeli juz P.Profesorowi o to sie rozchodzi to tez nie najgorsze..
|
|
|
Post by lemar on Nov 3, 2010 13:39:31 GMT -5
mmmmmmm a te nogi na tym 2 zdjeciu od dolu to mmmmmmmm delyszys.. hahaa olll yeeea
|
|
|
Post by Avgan on Nov 3, 2010 15:17:40 GMT -5
tak potwierdzam baaardzo fajne ;d
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 3, 2010 15:55:44 GMT -5
. a co do dziewczyn jezeli juz P.Profesorowi o to sie rozchodzi to tez nie najgorsze.. Wspomniałem o nich żeby nie czuły się urażone że Zbieram je pominął.... ;D ;D ;D ;D tak potwierdzam baaardzo fajne ;d Gdzie wy się patrzycie? Ja w ogóle tego nie zauważyłem. Musiałem wpatrywać się dobrą chwilę żeby zrozumieć o co wam chodzi.
|
|
|
Post by Avgan on Nov 3, 2010 17:15:39 GMT -5
Hah spostrzegawczosc ;D
|
|
atram
New Member
|
Post by atram on Nov 11, 2010 13:55:20 GMT -5
Widzê, ¿e coraz wiêcej chêtnych wypowiadaj¹cych siê na Nasz temat;) Czyli jak w kwietniu zakoñczymy edukacjê w LO to ktoœ o Nas bêdzie pamiêta³...
|
|
|
Post by Jerzy on Dec 3, 2010 16:01:46 GMT -5
|
|
|
Post by ichi on Dec 5, 2010 7:02:20 GMT -5
Wszyscy będą o Was pamiętać (przynajmniej Ci za Waszego bytowania). Nie da się Was nie zauważyć, bo zawsze się wyróżniacie
|
|
|
Post by lemar on Jan 19, 2011 15:18:07 GMT -5
Tak tak ale PAPIEŻ wyszedł na tym 6 zdjeciu hahahahah grubo grubo klasa bardzo miła
|
|
|
Post by Avgan on Jan 19, 2011 15:28:30 GMT -5
Tak tak, przegrali dzisiaj w kosza
|
|
atram
New Member
|
Post by atram on Jan 20, 2011 10:22:25 GMT -5
"Koszykarze" przegrali ale my zdoby³yœmy II m-ce dla IIIa dzieñ wczeœniej:)
|
|