|
Post by Jerzy on Nov 26, 2010 16:20:30 GMT -5
Wow nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę rozgryziona ;D ;D I tak masz szczęście. Nie zostałaś zagryziona.
|
|
|
Post by ichi on Dec 5, 2010 6:42:00 GMT -5
Jestem średniego wzrostu. Lubię zarówno koty jak i psy. Słucham japońskiego popu, rocku i metalu. Oczywiście nie zamykam się też na inne gatunki muzyczne i żeby nie było, "normalnej" muzyki też słucham No i lubię udawać chłopaków, o ;D
|
|
|
Post by Avgan on Dec 5, 2010 9:28:36 GMT -5
Japonski POP :0
|
|
|
Post by ichi on Dec 5, 2010 10:35:11 GMT -5
Coś w tym złego?
|
|
|
Post by Jerzy on Dec 5, 2010 15:53:38 GMT -5
Jestem średniego wzrostu. Lubię zarówno koty jak i psy. Słucham japońskiego popu, rocku i metalu. Oczywiście nie zamykam się też na inne gatunki muzyczne i żeby nie było, "normalnej" muzyki też słucham No i lubię udawać chłopaków, o ;D Witaj, Ichi. Zapomniałaś wspomnieć o mandze? Coś w tym złego? Zapodaj parę klipów z tą muzyką w wątku Muza.
|
|
|
Post by ichi on Dec 6, 2010 10:36:38 GMT -5
Witaj, Ichi. Zapomniałaś wspomnieć o mandze? W sumie, to nie. Teraz dość sporadycznie je czytam, przerzuciłam się na anime, czyli japońskie kreskówki typu Sailor Moon czy znane chłopcom Dragon Ball lub Pokemon. Zapodaj parę klipów z tą muzyką w wątku Muza. Nie ma sprawy, jak nie zapomnę, to wrzucę kilka klipów. Mam nadzieję, że uszy Wam nie zwiędną
|
|
Hellrazor
Junior Member
Some things will never change...
|
Post by Hellrazor on Dec 6, 2010 10:44:10 GMT -5
Witaj, Ichi. Zapomniałaś wspomnieć o mandze? W sumie, to nie. Teraz dość sporadycznie je czytam, przerzuciłam się na anime, czyli japońskie kreskówki typu Sailor Moon czy znane chłopcom Dragon Ball lub Pokemon. ohhh Dragon Ball ;D pamiętam jak na RTL7 leciało bosskie to było ^^
|
|
|
Post by ichi on Dec 6, 2010 10:49:53 GMT -5
ohhh Dragon Ball ;D pamiętam jak na RTL7 leciało bosskie to było ^^ Jeśli chodzi o Dragona, to średnio mi podszedł. Obejrzałam 30 (może 40) pierwszych episodów, dalej nie mogłam. Sceny walki mnie nudziły
|
|
|
Post by Jerzy on Dec 9, 2010 15:50:24 GMT -5
ohhh Dragon Ball ;D pamiętam jak na RTL7 leciało bosskie to było ^^ Jeśli chodzi o Dragona, to średnio mi podszedł. Obejrzałam 30 (może 40) pierwszych episodów, dalej nie mogłam. Sceny walki mnie nudziły Ja nic nie obejrzałem. Tylko przelotne sceny kiedy zerkałem co dzieci oglądają na kompie.
|
|
|
Post by Avgan on Dec 9, 2010 16:12:18 GMT -5
Coś w tym złego? Skad, tylko nie wiedzialem ze jest w ogole taka muzyka;d
|
|
Hellrazor
Junior Member
Some things will never change...
|
Post by Hellrazor on Dec 10, 2010 10:32:28 GMT -5
ohhh Dragon Ball ;D pamiętam jak na RTL7 leciało bosskie to było ^^ Jeśli chodzi o Dragona, to średnio mi podszedł. Obejrzałam 30 (może 40) pierwszych episodów, dalej nie mogłam. Sceny walki mnie nudziły oj tam oj tam ;D fajne to było ;D ja zawsze z bratem się później bawiłem w Dragon Balla ;D <lol2> to były czasy... ahh.. ;]
|
|
|
Post by ichi on Dec 10, 2010 16:33:33 GMT -5
Coś w tym złego? Skad, tylko nie wiedzialem ze jest w ogole taka muzyka;d A widzisz, dzięki forum dowiedziałeś się czegoś nowego : )
|
|
|
Post by Avgan on Dec 10, 2010 16:53:47 GMT -5
Skad, tylko nie wiedzialem ze jest w ogole taka muzyka;d A widzisz, dzięki forum dowiedziałeś się czegoś nowego : ) oczywiscie pewnie jeszcze wiele sie dowiem
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Dec 16, 2010 11:06:06 GMT -5
Wow nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę rozgryziona ;D ;D I tak masz szczęście. Nie zostałaś zagryziona. Haha tyle dobrze. Ale niektórzy nadal nie wiedzą kim jestem i niech tak zostanie ;D bo można się pomylić ;D
|
|
|
Post by Jerzy on Dec 16, 2010 15:40:43 GMT -5
I tak masz szczęście. Nie zostałaś zagryziona. Haha tyle dobrze. Ale niektórzy nadal nie wiedzą kim jestem i niech tak zostanie ;D bo można się pomylić ;D Można się pomylić jeśli tak często zmieniasz niki..... ;D
|
|