glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Oct 29, 2010 13:06:26 GMT -5
Nie no widzę rozmowa taka siaka ;D podoba mi się Mój nick zawiera imię, więc.. ale jak konspiracja to konspiracja Trochę nie czuję się w temacie, ale co mi tam.
|
|
|
Post by lemar on Oct 29, 2010 14:46:03 GMT -5
haahahaha ohh przepraszam avgan... kiedy bedzie jakis konkretny (gruuuby)melanz bo jakas taka zamulka.. ;/
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 29, 2010 15:12:00 GMT -5
haahahaha ohh przepraszam avgan... kiedy bedzie jakis konkretny (gruuuby)melanz bo jakas taka zamulka.. ;/ Ty nie myśl o melanżu tylko o angliku co Cię czeka w najbliższy wtorek. Przepisałeś sobie materiał z dnia dzisiejszego gdy Cię nie było na lekcji? ;D ;D ;D
|
|
|
Post by lemar on Oct 29, 2010 15:48:47 GMT -5
nie zgadzam sie byłem na lekcji tylko sie spoznilem gdyz bylem u lekarza ... ;/
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 29, 2010 16:15:42 GMT -5
nie zgadzam sie byłem na lekcji tylko sie spoznilem gdyz bylem u lekarza ... ;/ OK, jesteś usprawiedliwiony. ;D
|
|
|
Post by lemar on Oct 30, 2010 2:39:43 GMT -5
Dziekuje.Jest mi z tego powodu bardzo dobrze A moze pojdziemy we wtorek na angielskim na cmenatarz do zolnierzy.Mamy 2 lekcje takze spokojnie sie wyrobimy..
|
|
|
Post by Avgan on Oct 30, 2010 11:53:41 GMT -5
haha Lemar po 1 to nie mow Avgan bo wtedy juz wszyscy bd wiedziec ;D Z tego co sie dowiedzielismy na angielskim to byles u weterynarza tak? ;D i bylo tez cos o Extra Homework xD
|
|
|
Post by Avgan on Oct 30, 2010 11:54:36 GMT -5
a o melanzu spoko hmm... moze w srode bo wtedy mamy wolne?;D
|
|
|
Post by lemar on Oct 30, 2010 12:15:25 GMT -5
hahhahahhah...no tak co prawda to prawda ale u weterynarza nie bylem i nie mam takiej potrzeby isc.. jak cos to sie ustawimy jakos na srode ale to juz prywatnie..
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 30, 2010 14:28:48 GMT -5
Dziekuje.Jest mi z tego powodu bardzo dobrze A moze pojdziemy we wtorek na angielskim na cmenatarz do zolnierzy.Mamy 2 lekcje takze spokojnie sie wyrobimy.. Pomysł niezły ale chyba trochę spóźniony. Na groby żołnierzy polskich i sowieckich trzeba było iść przed świętem, a nie po. Poza tym, szkoda mi tracić lekcję w waszej klasie. Tak się fajnie u was uczy.... ;D ;D ;D ;D ;D Idźcie na godzinie wychowawczej.
|
|
|
Post by lemar on Oct 30, 2010 14:42:45 GMT -5
ehh trzeba pomyslec cos o tymm...wiedzialem, ze docenia pan nasza klase.. jest ona na bardzo wysokim poziomie hahaha
|
|
|
Post by Avgan on Oct 30, 2010 15:35:54 GMT -5
Dziekuje.Jest mi z tego powodu bardzo dobrze A moze pojdziemy we wtorek na angielskim na cmenatarz do zolnierzy.Mamy 2 lekcje takze spokojnie sie wyrobimy.. Pomysł niezły ale chyba trochę spóźniony. Na groby żołnierzy polskich i sowieckich trzeba było iść przed świętem, a nie po. Poza tym, szkoda mi tracić lekcję w waszej klasie. Tak się fajnie u was uczy.... ;D ;D ;D ;D ;D Idźcie na godzinie wychowawczej. Tak tak, zgadzam sie z Panem Profesorem gdyby jeszcze nie to pytanko to bylo by delyszysz ;D
|
|
|
Post by Jerzy on Oct 30, 2010 16:10:41 GMT -5
Tak tak, zgadzam sie z Panem Profesorem gdyby jeszcze nie to pytanko to bylo by delyszysz ;D Jakie pytanko w waszej klasie? Te 2 osoby na tydzień? Co to jest? Zobaczyłbyś pytanko w językowej IIA. 2 osoby dziennie. ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Avgan on Oct 31, 2010 7:45:33 GMT -5
No wiem wkoncu to klasa jezykowa ;D a u nas to i tak jest o 2 osoby tygodniowa za duzo ;D ;D ;D
|
|
|
Post by lemar on Oct 31, 2010 13:38:12 GMT -5
hahaha no co racja to r4cj4 ale naprawde nie jest zle.Idz avgan do jezykowej oblokaj 1 lekcje to zobaczysz co to znaczy angielski hehehe.. :)tylko gdyby nie te extra homework"i" ale to tez da sie przezyc... takze..
|
|