|
Post by Avgan on Nov 1, 2010 17:49:56 GMT -5
a ja osobiscie przyznam sie ze jak dotad dostawalem co lekcje ;/ Czyżbyś podpadł? ;D ;D ;D Niee chyba nie ;D poprostu czasem powie sie 1 czy 2 slowka za duzo ;D ;D ;D
|
|
|
Post by Avgan on Nov 1, 2010 17:56:20 GMT -5
Ale dodam od siebie tylko, ze jak dla mnie to ten extra homework to dobra rzecz ;D zawsze lepsze niz 1 a do tego jeszcze mozna sie pouczyc przy robieniu ;D ;D ;D
|
|
|
Post by lemar on Nov 2, 2010 9:03:46 GMT -5
haha adam to rekordzista....jego sie trzymaja te extrahomeworki jak rzepa bluzy....hahaha dzis kolejne 2 czy tam 3 ale to nic przynajmniej nie ma nudy wdomu i jest zabawa a to jest najwazniejsze...
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 10:13:22 GMT -5
tak tak jasne ;D
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 10:15:17 GMT -5
Ale dodam od siebie tylko, ze jak dla mnie to ten extra homework to dobra rzecz ;D zawsze lepsze niz 1 a do tego jeszcze mozna sie pouczyc przy robieniu ;D ;D ;D No ale mowilem zeby P.Profesor nie bral wszystkiego co pisze tak doslownie i nie wierzyl we wszystko. A tu co? znowu 3 ;D
|
|
glee ♥
Full Member
XOXOXO
|
Post by glee ♥ on Nov 2, 2010 10:20:14 GMT -5
No rzeczywiście takie zadania wpływają trochę na nas bo je robimy i się czegoś uczymy chyba, że ktoś robi coś za nas
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 12:42:50 GMT -5
Póki co, daje rade sam robic ;D wiekszosc zreszta robie jeszcze na lekcji ;D ;D ;D
|
|
|
Post by lemar on Nov 2, 2010 13:18:54 GMT -5
tak tak zgadzam sie z kolezanka, ja osobiscie bardzo sie ksztalce przy tego typu zadaniach
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 13:36:30 GMT -5
Zwlaszcza ze nic nie umiesz z Angielskiego ;D ( ofc tak jak ja z niemieckiego;p )
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 2, 2010 15:24:38 GMT -5
haha adam to rekordzista....jego sie trzymaja te extrahomeworki jak rzepa bluzy....hahaha dzis kolejne 2 czy tam 3 ale to nic przynajmniej nie ma nudy wdomu i jest zabawa a to jest najwazniejsze... Chyba wszyscy się świetnie bawią jak ktoś dostaje EH. Tacy z was koledzy?
|
|
|
Post by Jerzy on Nov 2, 2010 15:26:00 GMT -5
Póki co, daje rade sam robic ;D wiekszosc zreszta robie jeszcze na lekcji ;D ;D ;D Ooo! To niedozwolone. Ex-homework jak sama nazwa wskazuje ma być zrobione w domu.
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 17:02:58 GMT -5
No tak, ale sa wyjatkowe sytuacje np jesli Pan kogos odpytuje czy to z zadania czy normalne pytanko to zamiast siedziec i gadac wole wziac sie od razu do pracy ;D
|
|
|
Post by Avgan on Nov 2, 2010 17:03:37 GMT -5
haha adam to rekordzista....jego sie trzymaja te extrahomeworki jak rzepa bluzy....hahaha dzis kolejne 2 czy tam 3 ale to nic przynajmniej nie ma nudy wdomu i jest zabawa a to jest najwazniejsze... Chyba wszyscy się świetnie bawią jak ktoś dostaje EH. Tacy z was koledzy? No coz tak to juz jest
|
|
|
Post by lemar on Nov 3, 2010 2:10:08 GMT -5
No tak, ale sa wyjatkowe sytuacje np jesli Pan kogos odpytuje czy to z zadania czy normalne pytanko to zamiast siedziec i gadac wole wziac sie od razu do pracy ;D tak tak Adam to twoje zadanie sie wogole nie liczy jak jest zrobione na lekcji. Oj nie ładnie, nie ładnie. Moim zdaniem za tak wykonana prace ex-hom powinny byc minusiki jak GORYL... bo to do niczego nie podobne.. hahahaha
|
|
|
Post by Avgan on Nov 3, 2010 5:46:54 GMT -5
dobra dobra lemar Twoje zdanie sie nie liczy ;D sam mowiles na lekcji zebym robil bo sobie przepiszesz xD
|
|